11.3 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023

„România merită în Schengen”! (P)

Europarlamentarul Eugen Tomac a lansat astăzi campania de strângere de semnături „România merită în Schengen”!
Eugen Tomac: „Am lansat astăzi, la Timişoara, campania de strângere de semnături „România merită în Schengen”, una dintre cele mai importante şi ample acțiuni pe care le-am desfășurat de-a lungului timpului.
Campania vine ca urmare a acțiunii pe care am inițiat-o împotriva Consiliului UE la Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) pentru a anula votul nelegal al Austriei din 8 decembrie 2022.
Semnăturile adunate vor însoți petiția pe care o voi depune la Comisia de Petiții a Parlamentului European prin care voi solicita Parlamentului să intervină, în calitate de parte privilegiată, în acțiunea pe care deja am declanșat-o la CJUE.
Prin urmare, începând de astăzi îi invit pe toţi, pe absolut toţi cetăţenii români, dar nu numai, să semneze petiţia „România merită în Schengen” pe www.romaniainschengen.ro.
Schengen este un drept dobândit prin efortul tuturor românilor. După 8 decembrie 2022, fiecare zi reprezintă încălcarea acestui drept. Este un demers în interes naţional ce va scrie istorie pentru România.
Nu avem timp să ne plângem de milă, nu este cazul să ne resemnăm. Este dreptul nostru pe care trebuie să îl cerem cu hotărâre!
Intrați pe www.romaniainschengen.ro şi semnaţi petiţia „România merită în Schengen”.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow