10.3 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 16, 2021

Reprezentanții administrației locale din Pașcani, reprogramați pentru vaccinarea anti-COVID 19

In urma amanarilor la nivel national privind vaccinarea anti COVID-19 din lipsa de doze, si reprezentantii administratiei locale din municipiul Pascani au fost reprogramati pentru imunizare. Astfel, desi edilul, Marius Pintilie, urma sa se vaccineze la inceputul acestei luni, data a fost decalata pentru ziua de 14 februarie, anunta purtatorul de cuvant al Primariei Pascani, Alexandru Dandu.

De precizat este faptul ca de la inceputul celei de-a doua etapa de vaccinare, la centrul din Pascani, amenajat pe strada Sportului au primit serul circa 850 de persoane.

Mentionam ca potrivit Prefecturii Iasi, numărul total de doze administrate, în județul Iași,  de la începutul campaniei de vaccinare și până acum este de aproape 40.000.

Numărul total de persoane vaccinate cu prima doză de vaccin este de circa 33.300, iar 6.500 de persoane au primit și a doua doză.

În ultimele 24 de ore au fost administrate putin peste 2.000 de doze de vaccin, atat ca si prima doza, cat si cea de-a doua.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Teroare pe DJ 208 L Pașcani-Miroslovești. Trafic greu, nu sunt marcaje, fisuri în pereți locuințelor din cauza trepidatiilor

Teroare pe un drum judetean asfaltat in urma cu circa un an de zile. DJ 208 L...

Ocolul Silvic Pașcani vinde lemn de foc. Șapte parchete deschise în comunele apropiate municipiului

Locuitorii din comunele apropiate municipiului Pascani si chiar din oras si suburbii, care isi incalzesc locuinta cu...

Tot ce trebuie să știi pentru pregătirea mașinii în sezonul rece. Service-urile auto încep să se aglomereze

Vremea se raceste din ce in ce mai mult, iar soferii incep sa isi pregateasca masina pentru...

Primaria Pascani solicită mai multe doze de vaccin pentru centrul din oraș. A crescut numărul celor care vor să se imunizeze împotriva virusului

Primaria Municipiului Pascani solicita Directiei de Sanatate Publica Iasi mai multe doze de vaccin impotriva COVID 19...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI