Păşcănenii mai au de aşteptat până când se va face regulă în cele două pieţe agroalimentare. Proiectul privind regulamentul de funcţionare nu va fi supus aprobării Consiliului Local în şedinţa de la sfârşitul acestei luni. Documentul a trecut de perioada dezbaterii publice dar nu au fost primite comentarii sau propuneri de modificări din partea cetăţenilor. Reprezentanţii Primăriei spun, că cel mai probabil, va fi aprobat în luna noiembrie şi că va intra în vigoare până la sfârşitul acestui an.
Regulamentul aduce ca noutate o serie de reguli pentru fluidizarea traficului rutier pe străzile şi trotuarele din fata pieţelor.
Astfel Este interzisă staţionarea autovehiculelor de orice tip în zonele de parcare, atât pe timp de zi cât şi pe timp de noapte, cu excepţia timpului legal de încărcare/descărcare a mărfurilor, stabilit pentru accesul în pieţe şi târguri.
De asemenea în Piaţa Vale aprovizionarea se face prin – Poarta de intrare din stradă Ceferiştilor, prin fata Colegiului Unirea, pe lângă poarta Stadionului de Rugby şi prin strada Fundac Fântânele pe lângă Magazinul Pepco”
În noul regulament, sunt prevăzute şi amenzi pentru nerespectarea regulilor. Acestea pornesc de la 150 de lei şi ajung până la 1.000 de lei.

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
 • Sa fie externalizat / dat in administrare unei societati private de transport 47%, 248 votes
  248 votes 47%
  248 votes - 47% of all votes
 • Sa ramana la RAGCL 21%, 110 votes
  110 votes 21%
  110 votes - 21% of all votes
 • Sa fie preluat de o noua societate comerciala, in subordinea Consiliului Local 17%, 90 votes
  90 votes 17%
  90 votes - 17% of all votes
 • Sa fie preluat de o societate comerciala functionala deja, aflata in subordinea Consiliului Local - ex. CLP Ecosalubritate SA Pascani 14%, 75 votes
  75 votes 14%
  75 votes - 14% of all votes
Total Votes: 523
iunie 6, 2019 - iulie 6, 2019
Voting is closed
Slider