More

  Regulamentul pieţelor, spre aprobare, neamendat

  Păşcănenii mai au de aşteptat până când se va face regulă în cele două pieţe agroalimentare. Proiectul privind regulamentul de funcţionare nu va fi supus aprobării Consiliului Local în şedinţa de la sfârşitul acestei luni. Documentul a trecut de perioada dezbaterii publice dar nu au fost primite comentarii sau propuneri de modificări din partea cetăţenilor. Reprezentanţii Primăriei spun, că cel mai probabil, va fi aprobat în luna noiembrie şi că va intra în vigoare până la sfârşitul acestui an.
  Regulamentul aduce ca noutate o serie de reguli pentru fluidizarea traficului rutier pe străzile şi trotuarele din fata pieţelor.
  Astfel Este interzisă staţionarea autovehiculelor de orice tip în zonele de parcare, atât pe timp de zi cât şi pe timp de noapte, cu excepţia timpului legal de încărcare/descărcare a mărfurilor, stabilit pentru accesul în pieţe şi târguri.
  De asemenea în Piaţa Vale aprovizionarea se face prin – Poarta de intrare din stradă Ceferiştilor, prin fata Colegiului Unirea, pe lângă poarta Stadionului de Rugby şi prin strada Fundac Fântânele pe lângă Magazinul Pepco”
  În noul regulament, sunt prevăzute şi amenzi pentru nerespectarea regulilor. Acestea pornesc de la 150 de lei şi ajung până la 1.000 de lei.

  Citeste si  Somaţii pentru eliberarea terenurilor ocupate ilegal. Primarul îi sfatuie pe cei în cauză, să le atace în instanţă

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Somaţii pentru eliberarea terenurilor ocupate ilegal. Primarul îi sfatuie pe cei în cauză, să le atace în instanţă

  Tablete cu „două moaşe”. Elevii le vor primi la toamnă

  Elevii păşcăneni, lipsiţi de posibilităţile tehnice pentru a participa la cursurile online, vor primi tabletele promise abia de la începutul anului şcolar viitor. Nu...

  Vidanjarea subsolurilor, după ridicarea stării de alertă

    Vidanjarea subsolurilor blocurilor din Paşcani, acolo unde este cazul, va fi făcută după ridicarea stării de alertă, măsura impuse de Guvernul României pentru combaterea...

  Opinii