26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021

Regulamentul pieţelor, spre aprobare, neamendat

Ultimele știri

Păşcănenii mai au de aşteptat până când se va face regulă în cele două pieţe agroalimentare. Proiectul privind regulamentul de funcţionare nu va fi supus aprobării Consiliului Local în şedinţa de la sfârşitul acestei luni. Documentul a trecut de perioada dezbaterii publice dar nu au fost primite comentarii sau propuneri de modificări din partea cetăţenilor. Reprezentanţii Primăriei spun, că cel mai probabil, va fi aprobat în luna noiembrie şi că va intra în vigoare până la sfârşitul acestui an.
Regulamentul aduce ca noutate o serie de reguli pentru fluidizarea traficului rutier pe străzile şi trotuarele din fata pieţelor.
Astfel Este interzisă staţionarea autovehiculelor de orice tip în zonele de parcare, atât pe timp de zi cât şi pe timp de noapte, cu excepţia timpului legal de încărcare/descărcare a mărfurilor, stabilit pentru accesul în pieţe şi târguri.
De asemenea în Piaţa Vale aprovizionarea se face prin – Poarta de intrare din stradă Ceferiştilor, prin fata Colegiului Unirea, pe lângă poarta Stadionului de Rugby şi prin strada Fundac Fântânele pe lângă Magazinul Pepco”
În noul regulament, sunt prevăzute şi amenzi pentru nerespectarea regulilor. Acestea pornesc de la 150 de lei şi ajung până la 1.000 de lei.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.5 ° C
27.8 °
25.2 °
43 %
2.4kmh
21 %
sâm
26 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI