0.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

Regulament pentru activitatea consilierilor locali. Cum vor fi întocmite, dezbătute si aprobate proiectele de hotărâri

Legislativul pascanean va avea un regulament privind pregătirea si aprobarea proiectelor de hotărâre. Documentul este propus spre dezbatere si aprobare de primarul municipiului, nu de consilierii locali sau comisiile de specialitate.

In anunțul postat pe site-ul instituției se arata ca “persoanele interesate, asociațiile de afaceri, alte asociații legal constituite   pot trimite  în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de act normativ,  la sediul Primăriei municipiului Pașcani – Registratură/ Compartimentul Informare, Consiliere  și Relații cu Societatea Civilă,   respectiv   în format electronic pe adresa  de e-mail apl@primariapascani.ro, până pe data de 30.08.2021.”

In același proiect sunt reglementate si procedurile de dezbatere si aprobare a proiectelor de hotărâre precum si modul de transmitere si publicare in Monitorul Oficial Local. Documentul urmează sa fie supus aproabrii Consiliului Local Pașcani, cel mai probabil in ședința din luna septembrie a.c.

Proiectul de regulament poate fi consultat aici. 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow