1.4 C
Paşcani
vineri, decembrie 3, 2021

Propunerea “fără trafic greu in suburbii” nu a fost aprobată

Propunere fără precedent privind traficul rutier din Pașcani. Președintele Comisiei Locale de Circulație, viceprimarul Cristiana Rățoi a cerut avizul pentru interzicerea circulației mașinilor care depășesc 7,5 pe drumurile din suburbii. El a motivat ca mașinile si utilajele grele strica drumurile si ca staționarea lor crează probleme in traficul rutier.

Propunerea nu a fost avizata ci amânată pentru a fi analizata in teren, la fata locului. Membrii comisiei au ramas surprinși de solicitarea viceprimarului având in vedere efectele atât asupra societăților cât si si cetățenilor. Consilierul Mihai Dediu a explicat ca vor fi afectați cei care au exploatați agricole dar si activitățile de comerț iar pentru rezolvarea problemei, ar trebui făcute drumuri mai bune, nu sa fie impuse restricții de trafic.

Menționăm ca Pascaniul are probleme cu drumurile si după devierea traficului rutier in urma începerii lucrărilor de reparații la podul de la Scheia. De asemenea lipsa unei șosele de centura are ca efect aglomerarea traficului din oraș dar si afectarea străzilor si a locuințelor.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Locuri de veci, doar pentru cei cu certificat de deces

Locurile de veci in noul cimitir al municipiului Pascani vor fi repartizate doar pe baza certificatului de...

La mulţi ani, români de pretutindeni! La mulţi ani, România!

De 1 decembrie omagiem Ziua Naţională a României, ziua românilor de pretutindeni. Visul unităţii noastre naţionale a fost...

Elevii pășcăneni ar putea avea, din nou, transport gratuit. Administrația locală a anunțat ca lucrează la un proiect de hotărâre în acest sens

Dupa luni de zile de asteptare, este posibil ca elevii pascaneni sa poate beneficia din nou de...

Garaje dărâmate la cererea Primăriei. Când vor fi aplicate măsuri similare și societății primarului?

Garajele construite ilegal de pe strada Zimbrului din Pascani au inceput sa fie daramate. Unul a fost...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI