0.2 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Propunerea “fără trafic greu in suburbii” nu a fost aprobată

Propunere fără precedent privind traficul rutier din Pașcani. Președintele Comisiei Locale de Circulație, viceprimarul Cristiana Rățoi a cerut avizul pentru interzicerea circulației mașinilor care depășesc 7,5 pe drumurile din suburbii. El a motivat ca mașinile si utilajele grele strica drumurile si ca staționarea lor crează probleme in traficul rutier.

Propunerea nu a fost avizata ci amânată pentru a fi analizata in teren, la fata locului. Membrii comisiei au ramas surprinși de solicitarea viceprimarului având in vedere efectele atât asupra societăților cât si si cetățenilor. Consilierul Mihai Dediu a explicat ca vor fi afectați cei care au exploatați agricole dar si activitățile de comerț iar pentru rezolvarea problemei, ar trebui făcute drumuri mai bune, nu sa fie impuse restricții de trafic.

Menționăm ca Pascaniul are probleme cu drumurile si după devierea traficului rutier in urma începerii lucrărilor de reparații la podul de la Scheia. De asemenea lipsa unei șosele de centura are ca efect aglomerarea traficului din oraș dar si afectarea străzilor si a locuințelor.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow