0.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

Licitația pentru apa si canalizare, in septembrie

Licitația pentru reabilitarea si extinderea rețelelor de apa si canalizare din municipiul Pașcani, din fonduri europene, ar urma sa fie lansată in luna septembrie a..c.
Municipalitatea a reușit sa rezolve problemele cu privire la terenul pe care urmează sa fie amenajată o stație de pompare in suburbia Gastesti iar acum se așteaptă avizul pentru execuția lucrărilor de la Direcția Regională de Drumuri si Poduri Iași.
Primarul municipiului a spus ca totul este in regula si ca in ultima perioada a avut loc o comunicare mult mai intensa cu reprezentanții ApaVital. Edilul municipiului a mai spus ca asteapa realizarea investitiilor pentru ca drumurile sa poată fi asfaltate, desi pana acum a susținut ca lucrările de asfaltare pot fi făcute si pe drumurile fără utilități.

La Pașcani urmează sa fie realizate investiții de cca 30 milioane de euro din fonduri europene. Lucrări similare vor fi făcute si in alte localități din județ in cadrul aceluiași proiect. Vor fi 14 contracte de execuție iar pana acum au fost scoase la licitație trei dintre ele. Ultimul, in valoare de 13, 27 mil euro, are ca a obiect reabilitarea şi extinderea reţelei de alimentare cu apă şi a celei de canalizare din Tg. Frumos si Podu Iloaiei. Lucrările trebuie executate in 22 luni de la emiterea ordinului de începere. Ofertele pot fi depuse până pe 20 septembrie.

FOTO ARHIVA

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow