More

  Propunere: Parcari rezidentiale, pe Aleea Izvoarelor

  Municipiul Pascani are inregistrate peste 9300 de masini, motociclete si biciclete cu motor de pe urma carora, in acest an, se estimeaza incasari de cca 1,6 milioane de lei la bugetul local, din taxe si impozite. Din acesti bani, foarte putini spre deloc sunt folositi pentru amenajarea de noi parcari. Strazile au devenit neincapatoare pentru parcarea masinilor si de cele mai multe ori sunt blocaje si se circula cu dificultate.

  In acest context un consilier local solicita amenajarea a doua parcari rezidentiale, pe Aleea Izvoarelor. Adresa a fost trimia primarului municipiului si Comisiei de Circulatie, spre avizare. Sorin Olariu de la PMP sustina ca demersul a fost facut la solicitarea locuitorilor din zona, nemultumiti ca nu au unde sa isi parcheze masinile.

  Deocamdata nu se stie cate locuri urmeaza sa fie amenajate si nici cum vor fi date spre folosinta, gratuit sau contra cos, prin licitatie. Initiatorul spune ca toate datele vor fi stabilite ulterilor dupa ce specialistii vor face masuratorile si proiectele necesare. In momentul de fata administratia locala nu are o evidenta clara cu parcarile din Pascani, toate fara plata.


  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles