-4.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

Proiecte grele in ultima sedinta din acest an a legislativului pascanean

Ultima sedinta ordinara din acest an este programata cu doua zile inainte de Ajunul Craciunului, pe 22 decembrie a.c. incepand cu ora 09.00. Cu sute de colindatori la usa consilierii locali vor avea de dezbatut si aprobat 18 proiecte de hotarare inscrise de edil pe ordinea de zi, unele de o importanta majora.
Sedinta va incepe cu aprobarea contului de executie a bugetului de venituri si cheltuieli pentru ultimul trimestru al anului, desi vor fi facute operatiuni financiare pana la sfarsitul anului. Urmeaza o serie de modificari bugetate, proiectul de majorare a pretului la apa si canalizare cu aproape 39%, repartizarea unei locuinte sociale si aprobarea predarii catre Compania Nationala de Investitii a unei suprafete de teren pentru construirea unei baze sportive. In aceeasi sedinta urmeaza sa fie supus aprobarii Regulamentul de functionare a cimitirelor, infiintarea Muzeului Municipal Pascani, completarea Consiliului de Administratie de la `Spitalul de Urgente Pascani si cresterea taxelor si impozitelor locale pentru anul 2022, cu 5,1%, rata inflatiei.

Mentionam ca imediat dupa sedinta este programata primirea colindatorilor de catre reprezentantii administratiei locale.

Alte articole

Primaria vrea sa toaleteze si copacii din curtile cetatenilor din suburbii

  Administratia locala din Pascani intentioneaza sa-si extinda actiunile de...

Incepe proiectarea pentru amenajarea „iazului” Pestisorul

Dupa cativa ani de promisiuni si asteptari, administratia locala...

Ieşenii trebuie să se aştepte la o nouă vară secetoasă

Specialiștii spun că, dacă ritmul precipitațiilor va rămâne același,...

Sedinta bugetelor, in ultima zi a lunii. 25 de proiecte pe ordinea de zi

Sedinta grea la sfarsitul lunii ianuarie. Legislativul pascanean a...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow