13.6 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023

Proiect amânat la Târgu-Frumos. O investiţie pentru copii, dispută între consilieri

Discuţii aprinse în legislativul local din Târgu-Frumos, legate de amenajarea unui teren de sport între două blocuri din oraş. Proiectul de hotărâre iniţiat de un consilier ALDE a stârnit controverse între aleşi. În timp ce o parte din ei, au considerat oportună această investiţie pentru copii, alţii cred că joaca micuţilor ar deranja liniştea de zi cu zi a târgoveţilor ce locuiesc în zona. În cele din urmă, proiectul a fost amânat.

Liniştea şedinţei de Consiliu Local de la Târgu-Frumos, de săptămâna trecută, a fost tulburată de un proiect de hotărâre. Larisa Chelaru, consilier ALDE, a propus amenajarea unui teren de sport, pe strada Ştefan cel Mare, în zona blocurilor D1-D2. Lucru apreciat de unii, dar criticat de alţii.

Localnicii din preajma ar fi făcut deja sesizări la Primărie, precum că, în cazul în care ar fi făcut investiţia, ar fi deranjaţi de zgomotele făcute de copii.

Pe de altă parte, părinţii îşi doresc un loc de joacă pentru micuţi, fără să fie nevoiţi să meargă până în zona Bazarului, unde este deja amenajat un teren multifuncţional.

După discuţiile aprinse, s-a hotărât amânarea proiectului până când se va face un chestionar în zona. 39 de familii care locuiesc în cele două blocuri vor fi întrebate dacă sunt de acord cu noua investiţie.

Menţionăm că tot în şedinţa de vineri, a fost aprobat un proiect de hotărâre iniţiat de aceeaşi persoană, Larisa Chelaru, privind modernizarea unui parc de joacă de pe strada Aleea Petru Rareş, în zona blocurilor 102-103.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow