More

  Proiect amânat la Târgu-Frumos. O investiţie pentru copii, dispută între consilieri

  Discuţii aprinse în legislativul local din Târgu-Frumos, legate de amenajarea unui teren de sport între două blocuri din oraş. Proiectul de hotărâre iniţiat de un consilier ALDE a stârnit controverse între aleşi. În timp ce o parte din ei, au considerat oportună această investiţie pentru copii, alţii cred că joaca micuţilor ar deranja liniştea de zi cu zi a târgoveţilor ce locuiesc în zona. În cele din urmă, proiectul a fost amânat.

  Liniştea şedinţei de Consiliu Local de la Târgu-Frumos, de săptămâna trecută, a fost tulburată de un proiect de hotărâre. Larisa Chelaru, consilier ALDE, a propus amenajarea unui teren de sport, pe strada Ştefan cel Mare, în zona blocurilor D1-D2. Lucru apreciat de unii, dar criticat de alţii.

  Localnicii din preajma ar fi făcut deja sesizări la Primărie, precum că, în cazul în care ar fi făcut investiţia, ar fi deranjaţi de zgomotele făcute de copii.

  Pe de altă parte, părinţii îşi doresc un loc de joacă pentru micuţi, fără să fie nevoiţi să meargă până în zona Bazarului, unde este deja amenajat un teren multifuncţional.

  După discuţiile aprinse, s-a hotărât amânarea proiectului până când se va face un chestionar în zona. 39 de familii care locuiesc în cele două blocuri vor fi întrebate dacă sunt de acord cu noua investiţie.

  Menţionăm că tot în şedinţa de vineri, a fost aprobat un proiect de hotărâre iniţiat de aceeaşi persoană, Larisa Chelaru, privind modernizarea unui parc de joacă de pe strada Aleea Petru Rareş, în zona blocurilor 102-103.

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  COD GALBEN de caniculă și vânt în cinci județe din Moldova

  Interval de valabilitate: 07 și 08 august; Fenomene vizate: caniculă, intensificări ale vântului; Zone afectate: conform textului și hărții Pe arii extinse în regiunile sudice și estice...

  60% dintre ieşenii pozitivi au fost recent pe Litoral. Familii întregi, internate în spital

  Cifre de-a dreptul alarmante obţinute de Ziarul de Iaşi de la autorităţile medicale care se ocupă de pandemie. Spun acestea că, în ultima perioadă,...

  Record de decese și de cazuri noi de COVID-19, în ultimele 24 de ore

  În ultimele 24 de ore au fost 1.378 de cazuri noi de COVID-19, din 23.956 de teste efectuate. Este cel mai mare număr de...

  Opinii