14.6 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 24, 2022

Programul de Pasti din spitale, institutii si magazine, in municipiul Pascani

- Advertisement -

In perioada minivacantei de Paste si 1 mai, institutiile, societatile si supermarketurile din municipiul Pascani, dar si din intreaga tara, au un program diferit. In ceea ce priveste sectorul bugetar, cum ar fi Primaria Pascani, Spitalul Municipal, Casa de Cultura si celelalte institutii, zilele libere, conform legii, sunt cele cuprinse in perioada 26 aprilie – 1 mai.

In unitatile medicale se asigura garzile, insa ambulatoriul pentru consultatii este inchis.

ApaVital Iasi, furnizorul care opereaza si in Pascani, a precizat ca in intervalul mentionat, lucrătorii vor avea zile libere legale acordate cu ocazia sărbătorilor pascale și a Zilei Muncii, urmând a fi asigurate doar o parte din activitățile pe care le desfășoara. Au fost stabilite echipe de interventie care sa asigure permanenta, activitatea de relații cu publicul va fi asigurată în această perioadă prin intermediul Centrului de Contact, la numărul de telefon 0232.969, in timp ce registratura ApaVital, casieriile ApaVital și ghișeul de primire a documentațiilor nu vor avea program de lucru.

RAGCL Pascani a precizat ca mijloacele de transport in comun vor avea un program special in aceasta perioada. Vezi aici.

Si magazinele mari din municipiu vor avea un orar diferit. La LIDL, vineri programul va fi de la ora 7 la 22, sambata de la 7.30 la 20, duminica si luni, in prima si a doua zi de Paste, va fi inchis, iar de marti, 30 aprilie se revine la programul normal. Supermarketurile Penny, vor fi deschise in Vinerea Mare între orele 00-23:00, in sambata Pastelui de la 00 la 19:00, iar duminica, in prima zi de sarbatoare va fi inchis. Pe 29 aprilie 2018, programul va fi între orele 00-17.00, iar din a treia zi de Paste se va reveni la program normal. La Kaufland, sambata va fi orar scurt, intre orele 7-18, duminica va fi inchis, iar luni ora deschiderii va varia în funcție de magazin în intervalul 08:00-09:00, iar ora închiderii în intervalul 15:00 – 18:00.

Mentionam ca potrivit legii, incepand cu data de 2 mai, joi, programul va reveni la normal in toate institutiile si societatile.

 

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow