23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021
23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021

Impozit zero pentru mașinile electrice. Taxa pentru certificatul de deces a fost eliminată

Consilierii pascaneni au aprobat, fără prea multe comentarii, taxele și impozitele pentru anul 2020. Deși majoritatea dintre ele au rămas aceleași ca și anul trecut, proiectul propus de primar a obținut doar votul consilierilor PSD și PMP în timp ce liberalii s-au abținut.

În timpul dezbaterilor au fost făcute câteva amendamente care au fost votate. Liderul opoziției a cerut că impozitul pentru mașinile electrice să fie zero iar taxa pentru xerocopii după Planul Urbanistic General să fie clarificată.
De asemenea consilierul Vasile Avramiuc – foto a solicitat eliminarea taxei pentru eliberarea certificatelor de deces, propunere susținută și de primar.

Menționăm că pentru anul 2020 taxele şi impozitele au fost indexate cu cu 4.6%, rată inflaţiei pe anul 2018 dar au fost menținute aceleaşi cote procentuale care se aplică asupra valorilor de impozitare, mai ales la terenuri şi clădiri.
Menţionăm că la Paşcani nivelul de impozitare al proprietăţilor este minim, de câţiva ani de zile.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
23.2 ° C
24.3 °
21.2 °
59 %
1.7kmh
36 %
lun
32 °
mar
27 °
mie
29 °
joi
34 °
vin
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI