More

  Program special pentru colectarea hartiei, plasticului si metalului

  Schimbari importate la Pascani, privind programul de colectare al gunoiului. Incepand de pe 25 ianuarie a.c. operatorul de salubritate nu va mai ridica, in aceeasi zi deseurile menajere si cele selective.
  La solicitarea Primariei Pascani, hartia, cartonul, plasticul si metalul vor fi colectate in zile diferite, pentru a nu fi amestecate. In acest sens a fost intocmit si un program: marti din suburbiile Bosteni, Sodomeni. Blagesti si din cartierul Vatra, miercuri din Lunca, Gastesti si Aerodrom iar joi din zonele Deal si Vale ale municipiului.
  Masura a fost necesara cu scopul de a scade costurile de colectare, transport si depozitare a gunoiului, a anuntat edilul municipiului, in cadrul unei conferinte de presa.
  Mai exact pentru o tona de deseuri selectate municipalitatea achita 120 lei dar si primeste bani din valorificarea lor, iar pentru gunoiul menajer costurile sunt de cca 600 lei/tona.

  Mentionam ca programul pentru colectarea deseurilor menajere ramane acelasi ca si pana acum: marti la Lunca, miercuri la Blagesti, joi la Gastesti si, vineri in cartierele Aerodrom si Vatra iar in oras, in fiecare zi, de luni pana sammbata.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Licitație pentru parcări la Târgu Frumos

  Primaria Targu Frumos scoate la licitatie parcari auto de resedinta in zona mai multor blocuri din oras. Anuntul a fost facut public pe site-ul...

  Treceri de pietoni, in fata la Proinvest si Terox

  Comisia Locala de Circulatie s-a intrunit in cursul zilei de luni, in prima sedinta cu actuala reprezentare. Structura este prezidata de viceprimarul Cristian Ratoi...

  Ședință fulger pentru consilierii pășcăneni

  Surprize pentru consilierii locali din Pascani. Legislativul local a fost convocat in sedinta extraordinara, in ziua de marti, 2 martie, de la ora 14:00,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp