1.5 C
Paşcani
marți, octombrie 26, 2021

Program special pentru colectarea hartiei, plasticului si metalului

Schimbari importate la Pascani, privind programul de colectare al gunoiului. Incepand de pe 25 ianuarie a.c. operatorul de salubritate nu va mai ridica, in aceeasi zi deseurile menajere si cele selective.
La solicitarea Primariei Pascani, hartia, cartonul, plasticul si metalul vor fi colectate in zile diferite, pentru a nu fi amestecate. In acest sens a fost intocmit si un program: marti din suburbiile Bosteni, Sodomeni. Blagesti si din cartierul Vatra, miercuri din Lunca, Gastesti si Aerodrom iar joi din zonele Deal si Vale ale municipiului.
Masura a fost necesara cu scopul de a scade costurile de colectare, transport si depozitare a gunoiului, a anuntat edilul municipiului, in cadrul unei conferinte de presa.
Mai exact pentru o tona de deseuri selectate municipalitatea achita 120 lei dar si primeste bani din valorificarea lor, iar pentru gunoiul menajer costurile sunt de cca 600 lei/tona.

Mentionam ca programul pentru colectarea deseurilor menajere ramane acelasi ca si pana acum: marti la Lunca, miercuri la Blagesti, joi la Gastesti si, vineri in cartierele Aerodrom si Vatra iar in oras, in fiecare zi, de luni pana sammbata.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primarul si consilierii PNL-Pro Romania, reclamati la DNA pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Pascani si consilierii locali din PNL si Pro Romania au fost reclamati la DNA si...

Sedinta pentru rectificari bugetare si modernizarea  unor strazi

Legislativul pascanean este convocat in sedinta ordinara, pe 28 octombrie de la ora 09.00. Pe ordinea de...

Bataie de joc la adresa unor societati comerciale. Conditii si probleme in plus pentru obtinerea acordului de functionare

Situatie confuza la Primaria Pascani privind eliberarea Acordului de Functionare pentru unele societati care isi desfasoara activitatea...

Pascaniul cauta teren pentru o noua cresa. Primarul a propus sa fie construita pe terenul alocat pentru doua blocuri ANL

Administratia locala din Pascani vrea sa construiasca o noua cresa, dar nu stie unde. Investitia ar urma...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI