25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022

Peste 1000 de pășcăneni vor primi pachete cu ajutoare de la UE

1051 de pascaneni ar urma sa primeasca de saptamana viitoare pachete cu produse de igiena de la Uniunea Europeana. Joi, 21 ianuarie, acestea au fost aduse la Caminul Cultural din Blagesti si urmeaza sa fie distribuite persoanelor cu venituri mici si celor cu dizabilitati.

Potrivit administratiei locale, de saptamana viitoare vor fi distribuite in cartiere si suburbii, iar programul va fi anuntat. Acolo unde beneficiarii nu se pot deplasa, produsele vor fi livrate acasa, iar perioada de distributie va fi de maximum 45 de zile.

Daca in ceilalti ani, pachetele aveau alimente, de aceasta data ajutoarele europene contin produse de igiena si anume: sapun lichid, sampon pentru adulti si copii, pasta de dinti, periute si detergent.

Mentionam ca Ministerul Fondurilor Europene prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate pune la dispoziția beneficiarilor 4 tranșe de pachete cu produse de igienă și 6 tranșe de pachete cu ajutoare alimentare, care vor fi distribuite până la sfârșitul anului 2022.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ApaVital, in sediul fostului operator de apa din Pașcani

Legislativul pascanean este convocat in ședința extraordinara, miercuri 17...

Copaci toaletați in vegetație, pentru a se vedea lămpile de iluminat

  Administratia locală din Pașcani continua acțiunile de toaletate a...

Încep licitațiile pentru primele parcări rezidentiale

  Administrația locală din Pașcani anunță ca va demara, din...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow