A inceput perioada balurilor bobocilor in licee. In municipiul Pascani, cei care au spart gheata au fost adolescentii de la Colegiul Tehnic CF Unirea, cu un bal din basme: „Povesti incalcite”. Evenimentul mult asteptat a avut loc vineri, 2 noiembrie, la Casa de Cultura Mihail Sadoveanu si a inceput cu pasi de dans ai organizatorilor.

Apoi, au venit pe scena cele noua perechi de bobocei.

Prima proba, si anume cea de prezentare, a fost una deosebita, in ton cu tema evenimentului. Fiecare cuplu a reprezentat cate un personaj din basme, dar diferite, cu o poveste incalcita.

Adolescentii care s-au intrecut pentru cel mai ravnit titlu din liceu au mai trecut si prin probe de aptitudini si cultura generala. Au dansat, au cantat si au raspuns la intrebari din diferite domenii.

Intre probe, uniristii au avut parte si de momente artistice sustinute de campioni nationali la dans sportiv si o piesa de teatru a elevilor.

Printre invitatii speciali s-au numarat Iulian Nunuca si Andrei Leonte, câștigător al primei ediții a emisiunii X Factor si vedeta de televiziune.

La final, juriul a deliberat: titlul de MISS l-a castigat Bianca Axinte, iar de MISTER, Nicu Cosmin Loghin.

Ca in fiecare an, castigatorii au primit diferite premii. 

 

Slider