18.4 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
18.4 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021

Licitaţie în pieţe, pentru spaţii comerciale

Ultimele știri

O nouă licitaţie pentru ocuparea unor spaţii comerciale în pieţele agroalimentare din Paşcani Este vorba despre 28 de casete şi patru suprafeţe de teren ale căror contracte de închiriere au expirat sau urmează să expire.

Licitaţia publică cu strigare este programată pentru data de 23 noiembrie de la ora 10.00. Noile contracte ar urma să fie incheiate pentru o perioadă de cinci ani de zile.

Caietul de sarcini și Regulamentul de organizare și desfășurare a licitației publice pot fi achizitionate de la sediul primăriei în perioada 2 – 16 noiembrie. Tot în acesta luna urmează să fie supus dezbaterii şi aprobării Consiliului Local noul regulament de functionare al celor doua pieţe. În document sunt prevăzute reguli stricte privind parcarea maşinilor şi aprovizionarea comercianţilor, pentru fluidizarea traficului pe trotuare şi strada Ceferiştilor.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
20.1 °
17.3 °
71 %
1.2kmh
5 %
Dum
27 °
lun
29 °
mar
31 °
mie
33 °
joi
23 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI