Primavara incepe cu ATOR – Hirlau – VIDEO

Slider

Spectacol de exceptie la sfarsitul saptamanii la Clubul Copiilor din Hirlau. Tinerii ortodocsi romani, membrii ai filialelor din aproape toata zona Moldovei, au organizat in cinstea celei mai dragi fiinte, mama, momente artistice de neuitat. Au cantat, au recitat poezii, au avut scenete de teatru si au dansat pe melodii populare romanesti, imbracati in portul traditional.

 

Asociatia Tinerilor Ortodocsi Romani – filiala Hirlau a organizat duminica la Clubul Copiilor din oras cea de-a doua editie a evenimentului de amploare „Primavara incepe cu ATOR”. Spectacolul a fost dedicat Zilei Internationale a Femeii si, in special, mamei.

Au fost puse in scena momente de neuitat de catre tineri din filiale ale asociatiei din mai  multe localitati precum Pascani, Targu-Frumos, Hirlau, Zoitani, Negreni si altele.

Nu au lipsit ansamblurile folclorice, cu adolescenti imbracati in portul traditional romanesc.

Pe scena au urcat si invitati speciali, care au impresionat prin prestatia lor.

Mentionam ca spectacolul a fost  organizat de ATOR- filiala Hirlau, in colaborarea cu Protopopiatul Hirlau si Clubul Copiilor, Centrul de pregatire pentru o Viata Independenta Revis si Casa de Cultura Hirlau.

Slider