4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023

Primarul si văcuța de carton. Oborul nu mai este o prioritate!

Municipiul Pașcani nu are si nu va avea prea curând un obor pentru vânzarea animalelor. Primarul Marius Pintilie a precizat in cadrul unei conferințe de presa ca o astfel de investiție ar fi necesară, dar sunt alte priorități la bugetul local cum ar fi de exemplu piețele, cimitirul, parcările si sensurile giratorii. Deocamdată nu se știe exact locația si cât ar costa lucrările de amenajare.

Investiția era considerată o prioritate, acum câțiva ani de zile, de actualul edil, pe vremea când era consilier local in opoziție. In primavara anului 2016, in plina campanie electorala, Marius Pintilie a făcut un live pe Facebook de pe terenul alocat pentru amenajarea oborului, in care a criticat administrația locală. Pentru a fi mai convingător s-a filmat alături de o oaie, o pasare si o văcuță din carton , in timp ce afara ploua.

Menționăm ca pe lista priorităților din campania electorala, reevaluate după câștigarea alegerilor se afla si Lacul Pestisorul, curățenia in subsolurile blocurilor cu finanțare de la bugetul local, eliberarea in regim de urgență a titlurilor de proprietate si altele. Toate au fost amânate pe motiv ca ar fi alte priorități sau probleme de organizare a administrației locale.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow