0.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

Primarul și viceprimarul din Hârlău, la raport

Sedinta tensionata in legislativul local din orasul Harlau, in ultima zi din luna iunie. Intrunirea a debutat cu prezentarea rapoartelor de activitate a celor doi alesi locali din conducere, primarul si viceprimarul, documente ce au starnit si discutii intense. Primul care si-a expus activitatea d in ultimii doi ani a fost primarul orasului, Radu Curca.


El a vorbit despre tot ce s-a intamplat in aceasta perioada, dar si despre cum s-a descurcat administratia locala sub conducerea lui, in pandemie.

In continuare, a prezentat in plen investitiile facute, cum au fost cheltuiti banii publici si cum au mers lucrurile in institutiile si serviciile din subordine, printre care si Politia Locala sau Evidenta Populatiei.

Dupa prezentarea documentului, care are peste 130 de pagini, au urmat si intrebarile din partea consilierilor, care au cerut lamuriri la anumite aspecte, printre care si lipsa fondurilor europene pentru dezvoltarea orasului.

A urmat apoi raportul viceprimarului, Radu Sarbu. Si el a primit intrebari din partea consilierilor locali.

Discutiile aprinse pe marginea celor doua raporte au durat aproape o ora si jumatate.

Sedinta s-a terminat tot cu un raport, de aceasta data fiind vorba despre un control al Prefecturii Iasi, cu privire la activitatea Consiliului Local  si a secretarului orasului.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow