20.5 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Primarul și consilierii din Târgu Frumos au depus jurământul

Sedinta festiva la Primaria Targu Frumos. Joi 22 septembrie incepand cu ora 10.00 consilierii locali si primarul ales au depus juramantul. Convocarea a fost facuta de prefectul judetului iar la eveniment a participat un reprezentant al institutiei.
Sedinta a fost prezidata de cel mai in varsta consilier local, Gheorghe Baltag secondat de doi dintre cei mai tineri dintre alesii locali. Rand pe rand, au depus juramantul cu mana pe Biblie, ca vor respecta Constitutia si legile tarii si vor face cu buna credinta tot ceea ce le sta in putere pentru binele comunitatii.
Dupa constituirea Consiliului Local a depus juramantul si primarul ales, Ionel Vatamanu de la PSD, aflat la al treilea mandat. El a multumit celor care l-au ajutat in campania electorala si i-a invitat pe consilieri sa faca echipa pentru continuare proiectelor de investitii pentru oras.
Toti alesii locali au primit o mapa cu Regulamentul de functionare al Consiliului Local dar si prevederile legale privind situatiile de incompatibilitatate. In legislativul orasului Targu Frumos sunt 17 consilieri locali, 11 de la PSD , 4 de la PNL, 1 de la PMP si altul din partea rusilor lipoveni.
Dintre acestia doar 16 au depus juramantul, urmand ca de pe lista PSD sa fie nominalizat un supleant, dupa ce Ionel Vatamanu a renuntat la mandatul de consilier, pentru a ramane primar. Consiliul Loal se va intruni din nou saptamana viitoare pentru alegerea viceprimarului si stabilirea comisiilor de specialitate.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow