25.2 C
Paşcani
joi, iulie 7, 2022

Nemulțumiri în rândul primarilor, după modificarea listelor. Pantazi se gândește să renunțe la politica

Surprize majore pentru alegerile generale programate pe 6 decembrie. Listele propuse si validate de Organizatia Judeteana PSD Iasi au fost modificate complet de conducerea centrala a partidului. Conform informatiilor aparute in presa judeteana, ordinea finala este urmatoarea:
La Camera Deputaţilor: 1. Vasile Toma, 2. Vasile Cîtea, 3. Marius Ostaficiuc, 4. Silviu Macovei, 5. Marian Șerbescu.
La Senat: 1. Maricel Popa, 2. Bogdan Cojocaru, 3. Paul Boișteanu.
Se observă că de pe lista cu locurile eligibile au dispărut Camelia Gavrilă si Cristian Stanciu dar si presedintele PSD Pascani, Dumitru Pantazi, aflat pe locul 3 la Camera Deputatilor, conform votului dat ieri la sedinta organizata la Targu Frumos. De asemenea pe locul 6, tot la Camera Deputatilor se afla actualul deputat Vasile Axinte.
Decizia Bucurestiului a starnit reactii de nemultumire in randul primarilor din judet, pe motiv ca nu le-a fost respectata decizia si ca nu au fost consultati inainte de a fi facute modificari. Mai mult, unii sustin ca nu mai au nici un motiv sa faca campanie electorala si chiar sa merga la vot.
De cealalta parte senatorul PSD Vasile Toma sustine ca PSD a ales seriozitatea si competenta. El se afla pe primul loc pe lista pentru Camera Deputatilor.
Inca o data, am demonstrat ca alegerea profesionismului, baza pe o viziune moderna si argumentata, nu inseamna doar un simplu slogan sau vorbe fara acoperire. Ci o actiune continua si profunda atat de necesara in climatul politic si institutional din Romania.
PSD a ales pentru noul Parlament oameni competenti, responsabili si cu expertiza dovedita pentru care Forul Legislativ al tarii noastre constituie un angajament real fata de cetatenii carora le reprezinta interesele si nevoile “ se arata intr-un comunicat de presa.
La Pascani insa nimeni de la PSD nu a avut vreo reactie. Intrebat de BIT TV, Dumitru Pantazi, presedintele organizatiei a precizat ca s-a facut o mare nedreptate care va avea consecinte negative la alegerile parlamentare. El a spus ca este posibil sa renunte si la functia de consilier local si foarte probabil sa renunte la politica. In acest sens va lua o decizie in urmatoarele zile.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Angajări în domeniul medical, la Pașcani

Se fac noi angajări în domeniul medical în municipiul...

Modernizări la Școala Specială Pașcani. Proiect de peste 17 milioane de lei – FOTO

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani, din zona Vale,...

Începe realizarea noii strategii de dezvoltare a Pașcaniului

Au fost stabilite firmele care urmează să facă noua Strategie Integrată...

Angajări la Casa de Cultură Pașcani

Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani organizeaza...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow