Slider

Primarul din Stolniceni Prăjescu a împărțit cadouri pentru elevi

Vine vacanța de iarnă, iar printe cei mai bucuroși sunt elevii. Până la zilele libere se bucură de cadourile primele de la trimișii lui Moș Crăciun. Mai toate administrațiile locale au alocat fonduri pentru a dărui pachete cu dulciuri și fructe. Drept răsplată, școlarii au pregătit serbări cu poezii, colinde și obiceiurile de An Nou.

De exemplu, în comuna Stolniceni Prăjescu, primarul Costel Hugianu alături de consilieri au pregătit pachete din bugetul local pentru a fi dăruite elevilor înscriși la școlile din satele componete. Bucuria a fost mare în rândul lor mai ales când l-au văzut pe Moș Crăciun și atunci când au primit darurile. Elevii de toate vârstele au pregătiti și momente artistice. Îmbrăcați în haine de sărbătoare, emoționați, cei mici au recitat poezii și cântece de iarnă foarte apreciate de cei prezenți.

A urmat apoi împărțirea darurilor făcută trimisul lui Moș Crăciun. Astfel primarul comunei Stolniceni Prăjescu alături de viceprimar și câțiva consilieri locali au dat pungile cu dulciuri și fructe urându-le sărbători frumoase și liniștite. Apoi, echipa din administrația locală a mers la toate școlile din comună pentru a vede spectacolul pregătit și a împărți daruri.

Menționăm că astfel de momente au avut loc în mai toate școlie din comunele județului, administrația locală luând decizia de a dărui cadouri elevilor.

Slider