-5.4 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

De Craciun sa fii mai bun! Exemplu dat de elevii de la Liceul Nicolae Iorga din Pascani

Mos Craciun si-a gasit ajutoare la o scoala din Pascani. In apropierea sarbatorilor, o clasa de elevi s-au gandit sa organizeze o activitate caritabila. Au gatit prajituri impreuna cu parintii, au facut diferite felicitari si alte produse si le-au asezat frumos intr-un targ cu vanzare. Banii stransi vor ajunge la familii nevoiase in ajunul sarbatorii Nasterii Maicii Domnului.

De Craciun sa fii mai bun! Asta au incercat sa transmita cativa elevi de clasa a VI-a de la Liceul Economic Nicolae Iorga. Astazi ei au organizat pentru prima data o activitate cu strangere de fonduri. Au facut prajituri de casa, au confectionat felicitari si diferite obiecte specifice acestei perioade.

Inainte de a da startul targului de Craciun, elevii au pregatit si un recital de colinde pentru parinti, profesori si copii.
Cu banii stransi, ei vor sa fie ajutoarele lui Mos Craciun pentru mai multe familii nevoiase. Le vor duce daruri si chiar produse alimentare.

Proiectul caritabil este la prima editie, iar adolescentii si cadrele didactice spera ca acest eveniment sa devina o traditie in scoala.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow