23.5 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Primărie spartă de hoți. Au furat 18.000 de lei

Hotii au făcut prăpăd în noaptea ce a trecut într-o primărie din apropierea orașului Hirlau. Femeia de serviciu care a venit de dimineață la muncă a găsit ușa instituției publice spartă și a anunțat autoritățile. Prejudiciul ar fi de 18.000 de lei, bani furați din caseria unității. În zona ar fi camere video, lucru care ar ajuta la identificarea hotilor.

Strazile localității Ceplenita au fost pline de polițiști în această dimineață. Alerta a fost dată de la Primăria comunei, după ce o angajată a instituției a observat când a venit la muncă, faptul că ușa principala era spartă. Ea a fost cea care a anunțat autoritatile.

Persoane necunoscute au intrat în sediul instituției, de unde ar fi luat mai multe bunuri și bani din casieria unității, potrivit sătenilor. Prejudiciul este estimat la 18.000 de lei. Poliția a început o anchetă și urmează să stabilească toate detaliile infractiunii.

Localnicii au auzit de această grozăvie și au venit să vadă ce s-a intamplat.

Mentionam că potrivit celor spuse de primarul comunei Ceplenita, Dumitru Laiu, instituția publică are camere de supraveghere, pe care ar putea exista imagini cu infractorii. Cercetările continuă, în cauza fiind deschis un dosar penal.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow