18.9 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023

Vizită specială la BIT TV. “Reporteri” de la Școala Gimnazială Siretel

Vizita specială, astăzi, în redacția BIT TV Pașcani. Zeci de princhidei de la Școala Gimnazială din Sirețel au venit la sediul televiziunii pentru a vedea studioul unde se înregistrează știrile și emisiunile văzute pe micile ecrane. Cei mai curioși și îndrăzneți dintre ei au vrut să fie reporteri preț de câteva minute și au făcut interviuri cu doamna învățătoare și colegii lor. 

Scolarii din clasa pregătitoare, I și a II-a, de la Școala Gimnazială Sirețel au vizitat astăzi redacția BIT TV, în cadrul programului “Școala Altfel”, desfășurată în unitatea de învățământ. Prichindeii, unii mai curioși, alții mai timizi, au intrat în studio pentru a vedea unde se înregistrează emisiunile și știrile noastre.

Apoi, unii dintre ei au vrut să vadă cum este să fii reporter. Au adresat întrebări cadrelor didactice și colegilor de clasa.

Mentionam că la Școala Gimnazială Sirețel, în perioada 6-10 noiembrie 2017 a avut loc “Săptămâna Altfel”. Elevii au participat la diferite activități, ateliere de lucru și au vizitat instituții private și publice.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow