17.2 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021

Vizită specială la BIT TV. “Reporteri” de la Școala Gimnazială Siretel

Vizita specială, astăzi, în redacția BIT TV Pașcani. Zeci de princhidei de la Școala Gimnazială din Sirețel au venit la sediul televiziunii pentru a vedea studioul unde se înregistrează știrile și emisiunile văzute pe micile ecrane. Cei mai curioși și îndrăzneți dintre ei au vrut să fie reporteri preț de câteva minute și au făcut interviuri cu doamna învățătoare și colegii lor. 

Scolarii din clasa pregătitoare, I și a II-a, de la Școala Gimnazială Sirețel au vizitat astăzi redacția BIT TV, în cadrul programului “Școala Altfel”, desfășurată în unitatea de învățământ. Prichindeii, unii mai curioși, alții mai timizi, au intrat în studio pentru a vedea unde se înregistrează emisiunile și știrile noastre.

Apoi, unii dintre ei au vrut să vadă cum este să fii reporter. Au adresat întrebări cadrelor didactice și colegilor de clasa.

Mentionam că la Școala Gimnazială Sirețel, în perioada 6-10 noiembrie 2017 a avut loc “Săptămâna Altfel”. Elevii au participat la diferite activități, ateliere de lucru și au vizitat instituții private și publice.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Grenade și focoase din timpul războiului, găsite pe un teren din Soci

Mai multe grenade si focoase au fost gasite miercuri, 27 octombrie, in satul Soci din comuna Miroslovesti,...

Pregătiri pentru deszăpezirea drumurilor. Se montează parazăpezi

Au inceput pregatirile pentru sezonul rece pe drumurile din judetul Iasi. Muncitorii de la Directia Regională de...

Solicitare pentru al doilea flux de vaccinare la Pașcani

Primaria municipiul Pascani a solicitat Directiei de Sanatate Publica Iasi, reinfiintarea celui de-al doilea flux de vaccinare...

Efectele noilor restricții, la Pașcani. Mască pe stradă, aglomerație la vaccinare, baruri închise

Oameni cu masca pe strada, baruri inchise, restaurante pe jumatate goale, aglomeratie pentru vaccinare si certificatul verde...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI