17.4 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022

Prilej de bucurie pentru pășcăneni. Revine parcul de distracție în municipiu

La fel ca în anii trecuți, în apropierea sărbătorilor pascale, în municipiul Pascani urmează să fie amenajat un parc de distracții, care va fi deschis publicului de vineri, chiar de Sfântul Gheorghe.

Astfel, toți cei în căutare de distracție și voie bună vor avea ocazia să încerce maşinuţele electrice, căluşeii sau trenuleţele, la locul ştiut deja, lângă Şcoală Gimnazială „Iordache Cantacuzino” din zona deal a Pașcaniului, spre Policlinică.

Organizatorii au început să monteze iujurile.

De precizat este și faptul că terenul dintre Parchetul de pe lânga Judecatoria Pașcani și Școala „Iordache Cantacuzino” a fost dat spre închiriere de Primăria Pașcani, care a dorit să organizeze acest eveniment pe motiv că „după perioada asta de restricții, primăria a dorit să ofere pășcănenilor oportunitatea de a se bucura de acest tip de activitate de distracție în perioada sărbătorilor de Paște. Totodată, din chirie aducem și o sumă de bani la bugetul local. Obligația de a asigura respectarea măsurilor de prevenire a infectării cu COVID-19 în parcul amenajat revine chiriașului și el și-a asumat acest lucru”, conform purtătorului de cuvânt, Alexandru Dandu.

De menționat este și faptul că, anul trecut, administrație locală a refuzat, înainte de Crăciun, amenajarea unui patinoar în aceeași locație, susținând că trebuie respectate regulile de distanțare sociale și măsurile de siguranță impuse pe fond de pandemie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow