1.3 C
Paşcani
miercuri, ianuarie 19, 2022

Prefectul Iașului vine la Pașcani și Hîrlău

Dacă aveți probleme ce credeți că pot fi rezolvate prin intermediul Prefecturii trebuie să știți că vă puteți întâlni cu reprezentantul Guvernului în teritoriu. Marian Șerbescu vine la Pașcani și Hîrlău în aceaste zile. Alături de o echipă operativă va sta la dispoziția dv. Aceștia trebuie mai întâi să se înscrie pe liste, la telefon sau pe mail. Mai multe informații găsiți pe site-ul bittv.info.

Prefectul județului Iași, Marian Șerbescu alături de o echipă operativă va veni la Pașcani și Hîrlău în luna martie a.c. pentru a discuta cu cetățenii și a găsi rezolvare la problemele prezentate de ei.

“Voi relua în luna martie organizarea de audiențe în teritoriu. La fel ca anul trecut, audiențele vor fi urmate de întâlniri zonale cu primarii, la care voi fi însoțit de specialiștii în domeniul fondului funciar din cadrul Instituției Prefectului, dar și de reprezentanți ai instituțiilor deconcentrate precum Oficiul Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară, Agenția Domeniilor Statului, Direcția Silvică, Inspectoratul de Poliție Județean Iași etc. “ a precizat Marian Șerbescu, prefectul județului Iași.

Întâlnirea din Municipiu Pașcani este programată pentru ziua de miercuri, 7 martie, la sediul administrației locale unde sunt așteptați cetățenii din toate comunele arondate. “Pe data de 7 martie mă voi deplasa la Pașcani, unde aștept la audiențe locuitori din acest municipiu dar și din comunele Valea Seacă, Lespezi, Vânători, Hărmănești, Stolniceni Prăjescu, Todirești, Tătăruși, Ciohorăni, Cristești, Miroslovești și Moțca.” a continuat Marian Șerbescu, prefectul județului Iași.

Urmează Hîrlău, audiențe stabilite pentru ziua de 15 martie. “La sediul Primăriei Hârlău, îi aștept pe locuitorii acestui oraș, dar și pe cei din comunele Scobinți, Cotnari, Balș, Coarnele Caprei, Deleni, Sirețel, Belcești, Cucuteni și Ceplenița.” a concluzionat Marian Șerbescu, prefectul județului Iași.

După audiențe prefectul Marian Șerbescu se va întâlni cu primarii acestor unități administrativ teritoriale pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă și pentru a căuta cele mai bune soluții pentru comunitățile locale. Cei interesați se pot înscrie la audiențe telefonic, la numerele de telefon 0232.421786 și 0232.421773 sau prin email: contact@prefecturaiasi.ro

DE LA ACELAȘI AUTOR

40% din cazurile de cancer sunt datorate stilului de viață. Ce poți schimba pentru a preveni apariția bolii

Cancerul reprezintă a doua cauză a mortalității în țările...

Ministrul Finanțelor: România va impozita multinaționalele cu 15% din profit de la 1 ianuarie 2023

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, a anunțat, marți seara, că...

DN 28B (Târgu Frumos – Botoșani), extins cu o bandă pe fiecare sens

Potrivit imaginilor făcute publice de Direcția Regională de Drumuri...

Puşcărie pornind de la un cuvânt pe Facebook? O întâmplare incredibilă la Iaşi

Un tânăr era să-şi înceapă viaţa după gratii din...