-2.6 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

DOC – Locuri de muncă disponibile

Peste 700 de locuri de muncă

Începutul de lună aduce noi locuri de muncă pentru cei care sunt în căutarea unui job sau de ce nu să-l schimbe. Din totalul de 756 la nivel de județ, 55 sunt pentru cei cu studii superioare. Celelalte 701 sunt pentru persoanele cu studii medii, cele mai multe în domeniile servicii, construcții, confecții și sănătate. Oferta este valabilă până pe la mijlocul lunii viitoare. Lista completă o găsiți pe pagina de net bittv.info.

Primăvara începe cu un nou loc de muncă dacă sunteți în căutarea unuia. Agenția pentru ocuparea forței de muncă Iași a făcut publică lista cu joburile disponibile în această săptămâmă. Se caută persoane cu studii superioare sau medii, cu experiență sau nu dar și calificați.

Pentru Pașcani sunt disponibile peste 230 locuri disponibile în această perioadă pentru toate categoriile, cele mai multe însă în domeniul industrie.

“Oferta angajatorilor constă în 230 de joburi. Pentru cei cu studii superioare se caută ingineri pe mai multe domenii, dar și contabili sau director vânzări. Pentru celelalte categorii cele mai multe sunt în industire cu 180 de locuri de muncă vacante. Se caută muncitori și în construcții sau servicii.” a precizat Adriana Sârghie, purtătorul de cuvânt al AJOFM Iași.

La sfârşitul lunii ianuarie 2018 rata şomajului înregistrat în judeţul Iaşi a fost de 4,10% mai mică faţă de luna precedentă. Astfel, numărul total al şomerilor înregistraţi în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi (AJOFM) a ajuns la 11.846 iar numărul beneficiarilor de indemnizație de șomaj a fost de 1.202 persoane.

Oferte Eures 28.02.2018 by Dana Ursuleasa on Scribd

Locuri de Munca Vacante 28.02-07.03.2018 by Dana Ursuleasa on Scribd

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow