-5.1 C
Paşcani
duminică, ianuarie 29, 2023

Povestea perseverenței şi a efortului depus de elevul de nota 10 la Evaluarea Naţională 2021. Decaristul este elev la Școala Gimnazială „Ion Creangă” din Târgu Frumos

Ionuţ Casian Grigoraș, elev din cadrul Şcolii Gimnaziale „Ion Creangă” din Târgu Frumos, judeţul Iaşi, este unul dintre cei şapte elevi care a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională 2021. Acesta este un tânăr muncitor, perseverent care a obţinut rezultate maxime unul dintre cele mai importante examene. Decaristul susţine că subiectele nu i s-au părut deloc dificile. Şeful de promoţie, pe viitor are în vedere să intre la Colegiul Naţional „Emil Racoviţa” din Iaşi.


Elevul Ionuț Grigoraș este unul dintre cei șapte decariști din județul Iași

S-au publicat rezultatele la Evaluarea Naţională din Iaşi. Șapte elevi au luat nota 10 la acest examen important. Iași este primul pe lista județelor din regiunea Moldovei care are cele mai multe note de 10, ca în fiecare an.

Decariștii sunt de la Colegiul Naţional „Costache Negruzzi” Iaşi, Scoala Gimnaziala „Ion Creanga”, Tg. Frumos, Colegiul Naţional Iaşi. După rezolvarea contestaţiilor sunt şanse reale ca în judeţul Iaşi să fie mult mai multe note de 10, mulţi dintre elevi având puţin sub nota maximă.

Mă numesc Grigoraș Casian Ionuț și sunt elev al Școlii Gimnaziale ˮIon Creangă˝ Târgu Frumos. Am obținut la Evaluarea Națională, sesiunea iunie 2021, nota 10 atât la proba de Limba și literatura romană, cât și la cea de la matematică. Rezultatele semnificante pe care le-am obțiut sunt rodul muncii, perseverenței, efortului depus în anii de gimnaziu. Mă așteptam să obținut punctajul maxim, având în vedere că subiectele nu mi s-au părut dificile.
Am terminat clasle V-VIII ca șef de promoție, iar media de admitere 10 mă va ajuta să ocup un loc la orice liceu mi-aș dori, opțiunea favorită fiind Colegiul Național ”Emil Racoviţa”, profil real, specializarea matematică-informatică, intensiv engleză. Mulțumesc tuturor profesorilor, în special doamnelor profesoare Ana-Maria Doleanu și Goșman Marcela, pentru că au crezut în potențialul meu și mereu m-au susținut”, a transmis Ionuţ Casian Grigoras, elev din Târgu Frumos, care a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională 2021.

Continuarea pe BZI

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow