13.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Polițiștii din Târgu Frumos cu ochii pe șoferi. Patru permise reținute

Politistii din Targu Frumos au stat cu ochii pe soferi, miercuri, 1 iunie, in cadrul unei actiuni ce a avut ca scop creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice și prevenirea accidentelor rutiere. În cadrul acțiunii au fost verificate 55 de autovehicule și au fost legitimate 60 de persoane.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 65 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.015 lei, dintre care 37 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice, iar restul pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reținute 4 permise de conducere.

Exemple:

  1. Un bărbat de 67 de ani a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe DN 28 A în localitatea Târgu Frumos, cu viteza de 102 km/h control radar, sectorul de drum fiind limitat la 50 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform O.U.G. nr. 195/2002, fiind totodată dispusă suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.
  2. Un bărbat a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară, pe raza orașului Târgu Frumos, având inspecția tehnică periodică expirată. De asemenea, acesta nu avea asupra sa documentele prevăzute de lege. Bărbatul a fost sancționat contravențional, fiindu-i reținut certificatul de înmatriculare” se arata intr-un comunicat de presa trimis de IPJ Iasi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow