19.1 C
Paşcani
miercuri, octombrie 5, 2022

Politia Locala Pascani: Amenzi de peste 5.400 de lei in doua zile, pentru neregulile din oras

- Advertisement -

Politistii locali pascaneni au dat 25 de amenzi, in valoare de peste 5.400 de lei in acest week-end, pentru incalcari ale legilor privind regimul rutier, regulamentul din parcuri, mentinerea curateniei precum si a ordinii si linistii publice.  Cele mai mari amenzi au primit doi barbati, unul din Ruginoasa si celalalt din comuna Motca.

Ei au fost prinsi de oamenii legii in timp ce descarcau din masinile personale deseuri, materiale textile sau moluz la un punct de colectare din municipiul Pascani sau pe domeniul public, in spatele unor locuinte.

Cu cate 300 de lei amenda pentru fiecare s-au ales si cinci tineri, cu varste cuprinse intre 17 si 23 de ani care au intrat intr-un parc de joaca in afara programului de functionare si au folosit echipamentele de joaca destinate copiilor.

Sapte sanctiuni din cele 25 au fost date pentru incalcari ale regimului rutier. Mai multi soferi au primit cate 580 de lei amenda pentru ca au parcat pe trecerile de pietoni din Pascani.

Mentionam ca de la inceputul anului, politistii locali din municipiul Pascani au dat peste 220 de amenzi, in valoare de circa 44.000 de lei.

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow