More

  Planuri pentru achizitiile de anul viitor, la Helesteni

  Se apropie sfarsitul de an si deja administratiile locale lucreaza la intocmirea proiectului de buget si investitii pentru anul viitor. In comuna Helesteni, consilierii au votat in ultima sedinta Programul Anual al achizitiilor publice pentru 2018. “Este doar o estimare si poate suferi modificari” le-a spus primarul comunei, alesilor locali.

  Comuna Helesteni isi pregateste deja planul pentru anul viitor, in ceea ce priveste cheltuirea banilor de la bugetul local. In ultima sedinta, alesii au aprobat Programul Anual al achizitiilor publice pentru anul viitor. Primarul comunei, Constantin Hira, a spus in detalii ce se va plati din banii localnicilor, cu precizarea ca totul este deocamdata o estimare.

  40.000 de lei pentru electricitate, 20.000 de lei pentru lemne, cheltuieli la Centrul de zi pentru mancare, sucuri, apa sau produse de curatenie, 20.000 de lei, materiale de constructii sau 7.000 de lei, indicatoare rutiere. Sunt doar cateva exemple, insa lista este una mare.

  Au fost trecuti, doar pe hartie deocamdata, bani si pentru festivaluri, colectarea gunoiului menajer, reabilitarea locuintei sociale sau a dispensarului uman.

  Mentionam ca proiectul de buget al comunei Helesteni pentru acest an, votat in luna martie, a avut o suma de 3.4 milioane de lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Concurs pentru ocuparea funcției șef birou Impozite și Taxe Locale, la Primăria orașului Târgu Frumos

  Administrația locală din orașul Târgu Frumos scoate la concurs o funcție publică vacantă în cadrul Biroului Impozite Taxe Locale și Transport Local. //

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bărbat de 69 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet