16.3 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Planuri pentru achizitiile de anul viitor, la Helesteni

Se apropie sfarsitul de an si deja administratiile locale lucreaza la intocmirea proiectului de buget si investitii pentru anul viitor. In comuna Helesteni, consilierii au votat in ultima sedinta Programul Anual al achizitiilor publice pentru 2018. “Este doar o estimare si poate suferi modificari” le-a spus primarul comunei, alesilor locali.

Comuna Helesteni isi pregateste deja planul pentru anul viitor, in ceea ce priveste cheltuirea banilor de la bugetul local. In ultima sedinta, alesii au aprobat Programul Anual al achizitiilor publice pentru anul viitor. Primarul comunei, Constantin Hira, a spus in detalii ce se va plati din banii localnicilor, cu precizarea ca totul este deocamdata o estimare.

40.000 de lei pentru electricitate, 20.000 de lei pentru lemne, cheltuieli la Centrul de zi pentru mancare, sucuri, apa sau produse de curatenie, 20.000 de lei, materiale de constructii sau 7.000 de lei, indicatoare rutiere. Sunt doar cateva exemple, insa lista este una mare.

Au fost trecuti, doar pe hartie deocamdata, bani si pentru festivaluri, colectarea gunoiului menajer, reabilitarea locuintei sociale sau a dispensarului uman.

Mentionam ca proiectul de buget al comunei Helesteni pentru acest an, votat in luna martie, a avut o suma de 3.4 milioane de lei.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow