More

  Burse de merit și de performanță pentru elevii din Valea Seacă


  48 de elevi de la școlile din comuna Valea Seacă vor primi burse în această perioadă. Consilierii locali au discutat proiectul de hotărâre aflat pe ordinea de zi în cadrul ședinței din luna noiembrie a.c.. Acesta a fost votat de toți aleșii locali, iar cei mai buni și merituoși elevi vor primi lunar câteva zeci de lei.

  26 elevi de la Școala din Valea Seacă și 22 de la Școala din Topile sunt pe lista aleșilor locali făcută de către Comisia de Administrație a instituțiilor de învățământ pentru că ei au obținut premii la concursuri și olimpiade școlare sau au avut media generală peste 8,50 cu nota 10 la purtare. Astfel, în cadrul ședinței de Consiliu Local din luna noiembrie pe ordinea de zi a fost un proiect de hotărâre privind acordarea burselor pentru elevi în acest semenstru.

  Valoarea bursei de merit este de 30 de lei pe lună, de care vor beneficia toți cei 48 de elevi nominalizați. Din bugetul local în acest an se vor cheltui, pentru acordarea burselor, 3.900 lei. Proiectul inițiat de consilierii Gelu Florescu și Eugen Gomei a fost votat în unanumitate de aleși însă cu câteva discuții înainte.

  De luat în considerație că bursa se poate pierde dacă elevul o să aibă la purtare nota mai mică de 10. Menționăm că tot aici s-a discutat și despre premierea cadrelor didactice care au contribuit la performanța elevilor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet