Un restaurant din apropierea municipiului Pascani organizeaza o petrecere cu o tematica mai putin intalnita. Pentru ca mai e circa o luna de zile pana cand incepe Postul Pastelui, echipa de la Grande Castell, locatia din suburbia Blagesti, a inceput pregatirile pentru petrecerea „Lasatului de sec”, ce va fi dedicata traditiei de odinioara. Evenimentul va avea loc pe data de 8 martie, de la ora 19:00.

Cei care vor sa petreaca o ultima seara de „dulce”, asa cum e in traditia populara, o vor face in compania formatiei „Moldovita” din Iasi, dar si cu bucate alese. Traditionalele placinte, sarmale si carnea macra, vor fi imbinate cu preparate sofisticate, precum friptura de rata cu sos de portocale.

Organizatorii ii invita pe clienti sa poarte o ie traditionala sau chiar un costum popular intreg, iar cel mai autentic va fi premiat.

Pentru aceasta petrecere traditionala, fiecare persoana trebuie sa plateasca 140 de lei, iar cei interesati, pot obtine mai multe detalii pe pagina de Facebook a restaurantului Grand Castell.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider