Nemulţumiri la Paşcani în alianţă politică aflată la guvernare. Preşedintele organizaţiei locale ALDE, Neculai Enea a precizat în cadrul unei emisiuni la BIT TV că alianţa cu PSD nu prea funcţionează la Paşcani.

Fostul viceprimar susţine că între reprezentanţii celor două organizaţii nu sunt întâlniri consultative pe proiectele politice sau administrative importate şi că membrii ALDE Paşcani nu au fost consultaţi niciodată de partenerii de alianţă din PSD.
La Iaşi situaţia este total diferită spune preşedintele ALDE Paşcani. Cele două formaţiuni politice partenere de guvernare se întâlnesc periodic pentru a discuta mai ales proiectele Primăriei şi a Consiliului judeţean.
Un subiect care necesită astfel de consultări este proiectul de buget şi lista de investiţii pentru anul 2019, ale municipiului Paşcani. ALDE Paşcani a depus deja la secretariatul Primăriei un punct de vedere cu câteva propuneri de investiţii.

Este vorba despre asfaltarea străzii Morilor amenajarea unor parcări pentru maşini pe strada Sportului şi pe locaţia fostului bazin din Parcul peştişorul precum şi începerea programului de investiţii pentru extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare în cartierul Aerodrom şi suburbii.
Nici un membru din conducerea PSD Paşcani nu a dorit să comenteze declaraţiile colegilor de alianţă.
Menţionăm că ALDE Paşcani nu are reprezentare în legislativul păşcănean. Conducerea organizaţiei susţine că la alegerile locale de anul viitor ar putea obţine cel puţin 5 mandate de consilieri locali.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider