8 C
Paşcani
luni, noiembrie 29, 2021

Patru necunoscuți au intrat fraudulos, noaptea, în Spitalul de Urgență Pașcani. A fost anunțată poliția

Situatie tensionata la Spitalul Municipal de Urgenta din Pascani. Patru persoane, cu fata acoperita si gluga pe cap, au intrat in spital, in noaptea de sambata 3 octombrie, in jurul orei unu, pe un geam de la etajul doi, dupa ce au urcat pe scara de incendiu. Necunoscutii au taiat, cel mai probabil, cu un obiect ascutit, plasa impotriva insectelor pusa la fereastra, iar apoi, au ajuns intr-un salon din sectia de Recuperare Medicala.

 

Planul lor a fost dejucat de o asistenta, care i-a vazut si a dat alerta. Dubios este faptul ca, dupa ce au fost vazuti, cei patru necunoscuti nu s-au intors pe unde au venit, ci au fugit din sectie pe hol, iar apoi au urcat pana la etajul sase. Acolo au iesit din nou pe scara de incendiu, au coborat si au disparut.

Sunt mai multe supozitii privind planurile lor. In spital sunt medicamente ce pot fi folosite si in alte scopuri, iar pacientii au asupra lor si bunuri de valoare,

Mai mult, personalul medical a fost in ultima vreme amenintat din ce in ce mai des de catre rudele pacientilor.


Pe data 03.10.2021 în jurul orei 1.30, 4 persoane au întrat fraudulos în spital pe scara de incendiu forțând un geam de la etajul 2 sectia de recuperare. Au fost surprinși de personalul medical de serviciu, moment în care aceștia au fugit. Exista un sistem de supraveghere video. Politia și autoritățile au fost anunțate și este o ancheta în desfășurare. În ultima perioada au fost mai multe amenințări la adresa personalului medical. În aceasta perioada, în condiții de pandemie, în care toți avem nemulțumiri și anumite frustrări rog ca aparținătorii și pacientii sa dea dovada de respect și înțelegere fata de personalul medical” informeaza reprezentantii spitalului.

Dupa incident, reprezentantii unitatii medicale spun ca se vor lua masuri suplimentare pentru o siguranta mai buna in spital.

Cazul a ajuns si in atentia politistilor, care au precizat ca a inceput o ancheta.

De precizat este si faptul ca in ultima perioada in municipiul Pascani au avut loc mai multe furturi din societati, in unele cazuri, chiar si in timpul zilei.

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

S-a deschis depozitul de brazi naturali în Pașcani

Au aparut brazii naturali de vanzare in municipiul Pascani. De vineri, 26 noiembrie, s-a deschis depozitul de...

Două transformatoare pentru energie electrică ar urma să fie puse în cartierul Aerodrom

Vesti bune pentru cetatenii din cartierul Aerodrom, care nu au retea de iluminat in zona unde si-au...

Căsuțele pentru Târgul de Crăciun au ajuns la Pașcani. Manifestarea a fost aprobată de Consiliul Local

Primaria Pascani se pregateste sa amenajeze Targul de Craciun, prima editie, pe esplanada municipiului. In aceste zile...

Programul centrului de vaccinare se modifică de săptămâna viitoare. De luni până duminică, între orele 8-20

Programul centrului de vaccinare se modifica, din nou, dupa ce Primaria Pascani a anuntat ca a angajat...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI