More

  Patinoarul se deschide de Ziua Naţională. Consilierii au aprobat contractul de parteneriat

   Păşcănenii vor avea patinoar în această iarnă. Contractul de parteneriat dintre Clubul Sportiv Municipal şi firma care va veni cu echipamentele necesare a fost aprobat astăzi de consilierii păşcăneni. Lucrările de amenajare vor începe în zilele următoare, în parcarea de lângă catedrala din centrul oraşului.

  Patinoarul urmează să fie deschis pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României şi va fi închis la sfarsitul lunii februarie, anul viitor. Totul depinde de vremea de afară, spune preşedintele clubului pentru a îngheţa apa.

  Va fi amenajat pe o suprafaţă de 600 mp, în parcarea de lângă catedrala aflata în constructive în centrul oraşului. Terenul aflat în domeniul public a fost pus la dispoziţie cu titlu gratuit de municipalitate clubului sportiv. La rândul său CSM Paşcani a făcut o selecţie de oferte la care s-a inscris o singură societate în vederea amenajarii patinoarului în baza unui parteneriat: clubul pune la dispoziţie terenul şi beneficiază de o serie de facilitate şi gratuităţi pentru păşcăneni iar societatea face investiţia şi rămâne cu banii încasaţi.

  Consilierii din opoziţie au atras atenţia că ar putea fi probleme din cauza modului cum a fost făcută selectia de oferte însă preşedintele clubului păşcănean spune că au fost respectate procedurile.

  Patinoarul va fi deschis zilnic între orele 09.00 – 22.00. Până la ora 13.00 intrarea va fi gratuită de luni până joi inclusive iar sâmbătă şi duminică între orele 09.00 – 1.00 vor fi organizate cursuri gratuite pentru de patinaj.

  De asemenea în zilele de Sfântul Nicolae, Sfântul Ştefan, Sfântul Vasile, şi Sfântul Ioan sărbătoriţii vor avea acces gratuit la patinoar. Vor fi organizate şi o serie de activităţi de iarna iar pe 24 decembrie Moş Crăciun vă împărţi daruri copiilor, pe patine.

  Proiectul de hotărâre a fost aprobat de toţi consilierii prezenţi în sala 10 de la PSD şi 4 de la PNL.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet