More

  Primaria Scobinti cumpara lemne pentru nevoiasi

  Se apropie iarna si totodata, necazurile pentru familiile nevoiase. Pentru a veni in ajutorul celor care nu au posibilitati financiare, administratia locala din comuna Scobinti vrea sa cumpere lemne de foc. In ultima sedinta de Consiliu, s-a aprobat o suma de bani pentru achizitionarea materialului lemnos, care va fi distribuit apoi celor saraci.

  Primaria Scobinti cumpara lemne de foc pentru familiile sarace. Administratia locala a luat hotararea de a achizitiona material lemnos in valoare de 6.000 de lei, in ultima sedinta de Consiliu, ce a avut loc la sediul Primariei.

  Procedura va fi una simpla. Pentru ca suma nu este foarte mare nu se va face licitatie, ci se va cumpara direct prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

  Se vor face anchete sociale in randul localnicilor, iar in urma acestora, vor fi stabiliti beneficiarii. Pentru ca in comuna sunt foarte multe persoane nevoiase, un consilier local a atras atentia ca sunt alocati prea putini bani.

  In cele din urma, proiectul a fost aprobat de alesii locali iar in perioada urmatoare va fi pus in aplicare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet