3.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 1, 2021

Patinoarul din Pascani se inchide. Vezi cat timp te mai poti bucura de aceasta distractie

 

Mai sunt cateva zile pana cand va puteti bucura de patinoarul din municipiul Pascani. Pe 20 februarie, acesta se va inchide, iar proprietatii au la dispozitie opt zile sa elibereze spatiul. Administratia locala este multumita de acest nou proiect pentru oras, care a adus bucurie, in special in randul copiilor. Astfel, sunt planuri ca si in iarna 2018-2019 sa fie amenajat patinoar, ramand sa fie stabilita locatia.

 

Copiii mai au timp sa se bucure de patine doar in aceasta vacanta intersemestriala, deoarece in mai putin de doua saptamani, patinoarul din Pascani se va inchide. 20 februarie va fi ultima zi, iar apoi in circa o saptamana, agentul economic trebuie sa elibereze spatiul  din parcarea de langa catedrala.

Administratia locala se declara multumita de acest nou proiect, care a fost o surpriza frumoasa in special pentru copii. Pe langa distractia de zi cu zi, au avut loc si competitii cu premii in zile mari. De asemenea, au fost oferite si gratuitati sarbatoritilor si nu numai.

Si in iarna 2018-2019, pascanenii ar putea sa se bucure de un patinoar in oras. Deocamdata, nu se stie daca va ramane aceeasi locatie, insa, reprezentantii primariei spun ca investitorul va plati de aceasta data o taxa de inchiriere pentru spatiu.

Mentionam ca a fost primul an in care in Pascani a fost amenajata o astfel de investitie. A fost deschisa de Sfantul Nicolae, 6 decembrie, iar pretul unui bilet a fost de 10 lei pentru cei care aveau patine si 20 de lei pentru cei care inchiriau.

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

S-a deschis depozitul de brazi naturali în Pașcani

Au aparut brazii naturali de vanzare in municipiul Pascani. De vineri, 26 noiembrie, s-a deschis depozitul de...

Două transformatoare pentru energie electrică ar urma să fie puse în cartierul Aerodrom

Vesti bune pentru cetatenii din cartierul Aerodrom, care nu au retea de iluminat in zona unde si-au...

Căsuțele pentru Târgul de Crăciun au ajuns la Pașcani. Manifestarea a fost aprobată de Consiliul Local

Primaria Pascani se pregateste sa amenajeze Targul de Craciun, prima editie, pe esplanada municipiului. In aceste zile...

Programul centrului de vaccinare se modifică de săptămâna viitoare. De luni până duminică, între orele 8-20

Programul centrului de vaccinare se modifica, din nou, dupa ce Primaria Pascani a anuntat ca a angajat...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI