5.8 C
Paşcani
luni, noiembrie 29, 2021

Patinoar la Pașcani, în această iarnă

Administrația locală intenționează să închirieze și în acest an o suprafață de teren din domeniul public pentru redeschiderea patinoarului pe timp de iarnă.

În acest sens, primăria va organiza o licitație la care să participe firmele interesate privind  închirierea terenului unde urmează sa fie amplasat patinoarul, 600 mp între sediul Parchetului de lângă Judecătoria Pașcani și Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino.

Prețul de pornire al licitației va fi de la 1.200 de lei pe lună, iar perioada în care va fi deschis publicului urmează să fie stabilită în comun acord cu cel care va câștiga licitația.

Subiectul a fost discutat în cadrul ședinței Comisiei Economice, iar proiectul de hotărâre urmează să fie aprobat în cadrul ședinței de Consiliu Local de miercuri, 29 septembrie.

Unii consilieri au atras atenția că funcționarii de la patrimoniu și Poliția locală ar trebui să fie atenți și să verifice ca suprafața ocupată să nu fie mai mare decât cea prevăzută în contract, situație care s-a produs și în anii precedenți. Mai exact, după ultima închiriere a terenului în scopul amenajării unui patinoar au fost reclamate o serie de probleme precum stâlpi rupți, borduri sparte, trotuare distruse și alte pagube.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Varianta Omicron a apărut deja în cinci state europene. Marea Britanie impune din nou măștile, Israelul interzice intrarea în ţară a tuturor străinilor

Varianta Omicron a apăruit deja în Italia, Marea Britanie, Germania, Belgia şi Israel. Însă, autorităţile din Olanda...

Depuneri de coroane de Ziua Națională în Pașcani și suburbii

Ca în fiecare an, administrația locală a anunțat programul depunerilor de coroane la monumentele eroilor din Pascani...

Spectacol în luna decembrie, la Clubul Copiilor

În luna decembrie, micuții de la Clubul Copiilor se pregătesc să îl aștepte pe Moș Crăciun, și...

Comuna Mircești a rămas fără iluminat public

Iluminatul public din comuna Mircești a fost întrerupt începând cu data de 23 noiembrie a.c., după ce...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI