-5.1 C
Paşcani
duminică, ianuarie 29, 2023

Consiliul Local din Târgu-Frumos a ales reprezentanții din CA-urile școlilor

Legislativul din oraşul Târgu-Frumos a desemnat consilierii locali care să facă parte din Consiliul de Administraţie şi din Comisia pentru evaluarea şi asigurarea calităţii în şcolile şi grădiniţele din localitate.

Proiectele de hotărâre cu nominalizările făcute de aleșii locali au fost aprobate în ultima şedinţa care a avut loc la sediul Primărie, luni, pe 27 septembrie, începând cu ora 14:00.

Astfel, la Școala Gimnazială „Ion Creangă” au fost aleși în Consiliul de Administrație Ciobanu Lili și Baltag Gheorghe, iar în comisia pentru evaluarea şi asigurarea calității a fost desemnat Enea Sergiu Constantin.

La Școala Gimnazială „Ion Neculce” din CA fac parte Vatamanu Ionuț Nicușor și Maxim Fodorof, iar în comisia de evaluare a fost desemnat consilierul Condurache Mihai.

La „Garabet Ibrăileanu” au fost aleși consilierii Chelariu Larisa Mihaela și Torbă Daniel ca membri în Ca-ul școlii, pe când la „Petru Rareș” au fost numiți consilierii Drobotă Tudorel Mihăiță și Amarie Mărioara. La Grădinița cu program prelungit din Consiliul de administrației face parte Feodot Neculai, în timp ce în comisia pentru evaluarea şi asigurareacalității a fost numit Florea Costel.

Precizăm că, fiecare grădiniță, școală, liceu are un consiliu de administrație, în care primarul are responsabilitatea de a-și desemna un reprezentant al său, alături de reprezentanții cadrelor didactice, părinților și ai Consiliului Local.

Referitor la Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității, aceasta cuprinde reprezentanți ai corpului profesoral, ai părinților, ai elevilor, precum și ai consiliului local.

Cei aleși sunt membri preocupați de educație, cu experiențe diverse și care sunt motivați să ia decizii în beneficiul copiilor.

 

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow