2.8 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Pascaniul, mai pustiu ca niciodată! Restaurantele, barurile şi frizeriile, închise de coronavirus

Pascaniul arata mai pustiu ca niciodată. Asta după ce restaurantele, barurile şi cafenelele au fost închise pentru public, în urma recentelor măsuri anunţate de Ministerul Afacerilor Interne, pentru combaterea răspândirii coronavirusului.

Poliţia Locală i-a înştiinţat pe patroni, în cursul zilei de astăzi că restricţiile trebuie respectate, cel puţin până la sfârşitul acestei luni. Este permisă, însă, activitatea de livrare la domiciliu, motiv pentru care multe dintre restaurante şi-au mutat ofertele online şi preiau comenzile telefonic.

Restricţii asemănătoare au fost impuse şi pentru saloanele de îngrijire personală. În aceeaşi categorie au intrat şi frizeriile, unităţi care rămân închise până la sfârşitul lunii.

Menţionăm că în acesta perioada Poliţia Locală a trimis  peste 70 de înştiinţări unor agenţi economici din Paşcani pentru respectarea normelor speciale de igienă impuse în aceasta perioada.

Este vorba mai ales de magazine acolo unde trebuie dezinfectate periodic coşurile de cumpărături, căile de acces şi casele de marcat iar personalul trebuie să poarte mănuşi şi măşti de protecţie.

Aceleaşi măsuri de protecţie sunt obligatorii şi pentru transportatori, cei cu microbuzele şi taximetriştii.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Strandul din Pascani, in administrarea CSM

Strandul Municipal din Pascani a fost dat in administrarea...

Hotarare pentru trei sensuri giratorii, dupa aproape un an de povesti

  La aproape un an de zile de cand conducerea...

Licitatie pentru lucrarile de reabilitare a Gradinitei nr 2 si a Cresei nr 1

La aproape trei ani de la semnarea contractului de...