19.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Pașcaniul are doi reprezentanți în legislativul județean. Constantin Nemțanu a depus jurământul

Municipiul Pașcani mai are un consilier județean. Este vorba despre liberalul, Constantin Nemtanu, care a depus jurământul miercuri, 27 aprilie, în legislativul consiliului întrunit în ședința ordinară.

Alesul județean a precizat că este mândru de această funcție și că își dorește să sprijine la nivelul conducerii județului, proiectele Pașcaniului, mai ales cel pentru amenajarea parcului industrial.

 

Deși a fost polițist, Constantin Nemtanu își va desfășura activitatea în cadrul Comisiei de Cultură. El a ocupat locul rămas vacant după numirea fostului ales județean, Daniel Șandru, în funcția de președinte executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc.

Consiliul Local din Pașcani are în prezent mai putin cu un membru și anume, 18. Echipa consilierilor PNL de la Pașcani va fi completată cu unul dintre supleanți, cel mai probabil, în următoarea ședință.
Următorii de pe lista sunt Maria Timofte, medic la CPU Pașcani, Ioan Danu și Mihai Grigoriu. Primii doi au mai ocupat acesta funcție în mandatul trecut, iar acum ar fi refuzat. Mai mult, Ioan Danu și-a schimbat domiciliul într-o comună din apropiere.

De precizat este faptul că din legislativul județean mai face parte și pășcăneanul, Bogdan Alexa de la PSD.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow