22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Încă o clădire simbol a Pașcaniului va dispărea. Au început lucrările pentru amenajarea magazinului Dedeman

Inca o cladire simbol a Pascaniului va disparea in perioada urmatoare. Au început lucrările pentru amenajarea magazinului Dedeman din municipiul Pașcani, ce va fi construit pe strada Grădiniței, pe locația fostei fabricii Integrata. Planul Urbanistic Zonal (PUZ) a fost în dezbatere publică până în Vinerea Mare, 22 aprilie. Astfel că, muncitorii care lucrează la ridicarea noului magazin și-au început treaba. Vechea clădire va fi demolată, iar terenul va fi reamenajat conform schiței prezentate în PUZ.

Potrivit informațiile prezentate de o arhitectă în comisia tehnică de circulație rutieră din Pașcani ce a avut loc pe 8 aprilie a.c., în zona ar urma să fie demolate și două garaje, pentru a fi amenajate mai multe căi de acces pentru magazin.

Investitorul va amenaja și sensul giratoriu din zona, care în prezent, este provizoriu, cu balize din plastic. Ar urma să fie mărită raza acestuia și să fie amenajate benzi mai late, pentru a facilita accesul camioanelor care vor aproviziona magazinul Dedeman.

De precizat este faptul că, potrivit unor surse neoficiale, viitorul magazin va avea o suprafață de circa 14.000 mp. Angajările vor începe cel mai probabil în debutul verii, iar în septembrie ar urma să înceapă aprovizionarea magazinului.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Tineri amendați pentru lipsa de educație

Doi tineri din Pașcani au fost surprinși de Poliția...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...

Transportul public local, in regim de weekend, pe 15 august

Pe 15 august a.c. când creștinii sărbătoresc “Adormirea Maicii...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow