17.7 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Pășcănean carantinat, găsit de polițiști pe stradă fără mască

În data de 4 ianuarie a.c., sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate noi acţiuni de verificare în zone aglomerate şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului COVID 19.

La activităţile desfăşurate au participat peste 220 de politiști şi polițiști locali şi au fost verificate 66 de societăți comerciale şi 30 de mijloace de transport persoane, în total fiind legitimate 1.582 de persoane.

În urma neregulilor constatate pe parcursul acţiunilor au fost aplicate 63 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 62 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală (nepurtarea măştii de protecţie) şi una pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea.

Spre exemplu, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Paşcani, a fost sancţionat contravenţional, conform Legii nr. 55/2020, deoarece nu a respectat măsura privind carantina la domiciliu şi nu a purtat masca de protecţie pe raza municipiului Paşcani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow