More

  Parcul din Fantanele a fost vandalizat cu graffiti

  Parcul din cartierul Fantanele a fost vandalizat cu graffiti. Faptul  a fost sesizat de o pascaneanca, joi, 18 septembrie, intr-o postare pe pagina sa de facebook. Ea atrage atentia asupra modului in care arata parcul in momentul de fata.

  “Parcul de la Troita din Fantanele, astazi! „Arta” sau vandalism? Daca mai aveti cuvinte, comentati voi!!!”  se arata in postarea de pe facebook.

  Nici Troita in sine, monument dedicat eroilor romani, nu a fost iertata de amatorii de grafitti. De asemenea, din fotografiile atasate in postare se poate observa clar  mizeria lasata in urma de cei care au “pictat” parcul.

  foto: facebook

  Primaria Pascani a aflat de pe Facebook de problemele aparute la parcul din Fantanele. Conducerea unitatii a hotarat sa faca plangere penala pentru a descuraja astfel de actiuni.

  Politia locala atrage atentia ca pentru astfel de fapte, autorii risca amenzi intre 50 si 300 de lei, atragand totodata si plata bunurilor degradate iar in unele cazuri chiar si  raspunderea penala.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cuplurile de aur din Moțca vor fi premiate de administratia locală

  Desi traim vremuri grele, cu o pandemie care ne-a schimbat vietile, administratia locala din comuna Motca nu a uitat de cuplurile de aur din...

  Demersuri pentru dotarea Spitalului CF Pașcani, devenit suport COVID-19

  Spitalul General CF din municipiul Pascani, devenit suport COVID 19, face demersuri pentru dotarea institutiei medicale, cu echipamente necesare tratarii pacientilor care se lupta...

  Accident rutier grav cu o victimă în Pașcani

  Accident rutier grav, marti seara, 24 noiembrie a.c., imediat dupa lasarea intunericului pe strada Gradinitei, din municipiul Pascani. Un tanar care ar fi vrut...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI