-4.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

O pascaneanca a fost omorata pe o trecere de pietoni din Roma

O femeie a murit după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni   de o mașina azi noapte pe Via Nomentana, lângă Tor Lupara, în orașul Fonte Nuova, aflat chiar în afara Romei. S-a intamplat in jurul orei 21.30 la intersectia cu Salvatoretto.

Așa cum a fost reconstruit accidentul până în prezent, românca de 37 de ani trecea drumul când a fost lovită . În impact, a fost aruncată  asupra unei dube  care vine din direcția opusă. Dusa  urgent la spital, a murit la scurt timp după aceea. La fața locului  pentru cercetări sunt carabinierii stației Mentana, potrivit sursei. 

Revista Romanului din Italia, Rotalianul.com, precizeaza ca Nicoleta Laura Bistriceanu este femeia româncă moartă pe via Nomentana, lângă Roma, în seara zilei de marți, 8 mai, în timp ce traversa strada.

Un gest normal, simplu, care pe Nicoleta a costat-o viața. În urma ei rămân un soț îndurerat și un băiețel de 8 ani fără mamă.

Era din Pașcani, județul Iași, Nicoleta Laura Bistriceanu avea 37 de ani și locuia la Fonte Nuova, în via Manzoni, aproape de locul accidentului.

A fost lovită de o mașină Fiat 500 condusă de un bărbat în vârstă de 38 de ani. În urma impactului conaționala noastră a fost aruncată în aer și apoi lovită puternic de un furgon care circula din direcția opusă. Corpul Nicoletei a sfârșit sub roțile acestuia, ceea ce i-a provocat răni deosebit de grave.

S-a stins la puțin timp după accident, la spitalul Sant Andrea din Roma.

O tragedie în comunitatea românească din Italia, care este alături de familia îndurerată.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow