22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

O nouă mobilitate a cadrelor de la „Miron Costin” Pașcani în Macedonia de Nord

C.P. În săptămâna 16-20 mai are loc în Macedonia de Nord, localitatea Grodsko, o nouă mobilitate a proiectului Erasmus +, The Magic Power of Games, cu număr de referință 2019-1-TR01-KA229-076983_2. Pe parcursul săptămânii profesorii mironiști participă alături de partenerii din școala gazdă, „DAME GRUEV”, și de cei din Turcia și Bulgaria, la activități și prelegeri axate pe jocurile didactice, câteva dintre acestea, demonstrate de elevii școlii fiind Castelul magic, Scaunele muzicale, Pânza de păianjen.

O altă serie de activități este dedicată cunoașterii culturale, gazdele organizând deplasări în orașele din jur și în capitala Skopje, oferind participanților posibilitatea să descopere câteva vestigii ale trecutului, situl arheologic Stobi, așezare umană din secolele VII-VI Î.Hr., fortăreața Skopje, cât și frumusețea lacului Mladost din apropierea orașului Veles și canionul Matka din apropierea capitalei macedonene.

Echipa mironistă este reprezentată de doamnele profesor pentru învățământ primar, Adriana Apostol și Mirela Mantali, de doamna profesor de limba engleză, Adina Popa, de doamna bibliotecar, Mihaela Luchian și domnul inginer de sistem, Radu Luchian.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Tineri amendați pentru lipsa de educație

Doi tineri din Pașcani au fost surprinși de Poliția...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow