18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021
18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021

O noua etapa de dezinsectie si deratizare la Pascani

Comunicat: Începe o nouă etapă de dezinsecție și deratizare. Aceasta este programată marți seara, 07 august a.c. începând cu ora 20:00 pe raza Municipiului Pașcani, dacă permit condițiile meteo. Reprezentanții firmei care se ocupă de acest serviciu vor da cu substanțe pe domeniul public începând cu locurile de joacă pentru copii, parcuri, cimitire, zonele umede, străzi sau punctele de colectare deșeuri.

Tratamentul aplicat este împotriva țânțarilor dar și a șobolanilor. Suma alocată de la bugetul local pentru acest serviciu este de 127.700 lei. Contractul a fost atribuit unei societăți din Iași, Instal Mar SRL.

Menționăm că subsanțele folosite pot provoca alergii pentru unele persoane, așadar se recomandă evitarea zonelor unde s-a dat cu această substanță.

Biroul de presă
e-mail – birou.presa@primariapascani.ro

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
18.6 ° C
19.5 °
17.8 °
77 %
1.1kmh
1 %
mie
30 °
joi
34 °
vin
28 °
sâm
25 °
Dum
21 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI