28.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

O bătrână din Scobinți a murit în casa cuprinsă de flăcări. Casă devastată de incendiu și în Muncelul de Sus

Tragedie de Sfantul Andrei in localitatea Badeni din comuna Scobinti. O femeie in varsta de 71 de ani si-a pierdut viata intr-un incendiu care a cuprins bucataria in care se afla. Pompierii au fost sunati dimineata in jurul orei 9:30, pentru a interveni sa stinga flacarile.

Au ars mobilierul din lemn aferent bucătăriei, aproximativ 150 kilograme de materiale textile, o saltea și un pat. S-au degradat un aragaz, o butelie, un pat din lemn, aproximativ 40 metri pătraţi de zugrăveală și tavanul. S-a identificat o victimă, carbonizată, care a fost surp rinsă în interior. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scăpări de gaze inflamabile” transmite ISU Iasi printr-un comunicat de presa.

Si in Muncelul de Sus din comuna Mogosesti Siret, o familie a fost la un pas de o tragedie iar acum, in prag de iarna au de dus o cumpana foarte grea. Casa lor a luat foc vineri, 27 noiembrie, iar pompierii pascaneni au incercat sa salveze ceva din locuinta.

Au ars astereala acoperișului și tavanul din lemn pe o suprafață de aproximativ 30 metri pătraţi, o fereastră, o ușă şi aproximativ 100 de kilograme de articole de îmbrăcăminte. S-au degradat un aragaz, o butelie, aproximativ 100 metri pătraţi de zugrăveală şi aproximativ 50 metri pătraţi de plăci de azbociment. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost echipamente de iluminat electric defecte sau neizolate” precizeaza autoritatile.

Mentionam ca in sezonul rece creste alarmant numarul incendiilor in locuinte din diferite motive: fie cosul de fum necuratat, probleme la instalatia electrica sau scapari de gaze. Autoritatile va roaga in aceasta perioada sa aveti atentie sporita.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow