More

  Noul primar: Va invit sa facem echipa pentru binele orasului!

  Dupa ce noii alesi locali din Pascani au depus juramantul, au urmat discursurile oficialitatilor, asteptate de cei prezenti pe platoul din fata Primariei.
  Noul primar al municipiului Marius Pintilie i-a invitat pe consilieri si cetateni sa faca echipa pentru dezvoltarea municipiului. El a precizat ca trebuie continuate proiectele de investitii initiate de fostul primar, Dumitru Pantazi, si chiar imbunatatite daca este cazul, precum si alte proiecte ale actualei administratii. Pintilie a spus ca este foarte determinat sa faca schimbarile necesare in administratia locala. De asemenea noul edil a multumit familiei si colegilor sai de parrtid pentru sprijinul acordat in campania electorala.

  Primarul Iasului: Sa fii drept si sa ii ajuti pe toti cetatenii…!

  Prezent la sedinta festiva, primarul Iasului i-a dat cateva sfaturi lui Marius Pintilie si un album al capitalei judetului. Mihai Chirica a spus in discursul sau ca noul edil al Pascaniului trebuie sa fie drept, sa ii ajute pe toti cetatenii, sa pastreze ce a fost bine si sa schimbe ce a fost rau, sa faca asa incat cetatenii sa fie mandri ca sunt pascaneni si sa nu mai fie dezbinare intre ei.

  Conjunctura favorabila pentru Pascani

  Tot despre viitorul municipiului a vorbit si secretarul de stat Lucian Rusu, un tanar din Pascani. El a spus ca noul primar si echipa de consilieri trebuie sa isi respecte angajamentele fata de cetateni si a garantat ca in acest sens vor avea sprijinul necesar din partea Guvernului Romaniei.

  De asemenea consilierul judetean `Sorin Nacuta , candidat pentru Camera Deputatilor a vorbit despre conjunctura favorabila in care se afla municipiul Pascani, in contextul politic actual, deoarece atat la conducerea judetului cat si la guvernare se afla aceeasi formatiune politica.

  Domnia legii in locul “Republicii Pascani”!

  Cel mai ascutit discurs l-a avut senatoarea PNL Laura Scantei. Ea a precizat ca odata cu alegerea lui Marius Pintilie in functia de primar la Pascani a inceput o noua epoca care trebuie sa apartina tinerilor. Parlamentarul iesean i-a urat noului primar sa inlocuiasca “ Republica Pascani” cu o domnie a legii si investitiilor si a criticat fosta adminsitratie locala.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cuplurile de aur din Moțca vor fi premiate de administratia locală

  Desi traim vremuri grele, cu o pandemie care ne-a schimbat vietile, administratia locala din comuna Motca nu a uitat de cuplurile de aur din...

  Platforme pentru colectarea gunoiului,  fara proiect si autorizatie

  Administratia locala din Pascani a finalizat lucrarile de amenajare a doua platforme pentru colectarea selectiva a gunoiului menajer, in cadrul unui program pilot anuntat...

  Cum vor circula autobuzele de Ziua Nationala

  Operatorul pascanean de transport public local  a anuntat modificari in programul curselor pentru zilele de 30 Noiembrie si 1 decembrie a.c.. Chiar daca sunt...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI